Wat is een op maat gemaakte aftermarket-radio? Je hebt 2 DIN-radio's en op maat gemaakte radio's van Aftermarket. Het verschil is dat een op maat gemaakte Aftermarket-radio speciaal is ontworpen voor een automodel. Dit betekent dat u geen extra accessoires nodig heeft. De radio past ook mooi in je dashboard en zal daarom origineel lijken.

U herkent een op maat gemaakte aftermarket-radio aan zijn pasvorm, die altijd overeenkomt met de originele radio van uw auto. De installatie van een op maat gemaakte radio vereist in de meeste gevallen ook technische kennis. Omdat je met onze aangepaste fit-radio's veel opties hebt, krijg je vaak veel kabels. U hoeft niet alle kabels aan te sluiten, maar u moet wel weten waar ze voor zijn. Daarom adviseren we ook met deze radio's om de installatie te laten uitvoeren door een bedrijf of door een persoon met technische kennis.

We hebben een video gemaakt voor onze klanten, in deze video laten we zien hoe je aftermarket-radio installeert met een aangepaste pasvorm in een Volkswagen-voertuig. Scroll naar beneden onder de video voor tips en trucs

We willen u één ding garanderen, een op maat gemaakte radio beschadigt uw auto niet, een aangepaste passing ontlaadt uw batterij niet als u deze op de juiste manier monteert. We hebben ten minste 1000 op maat gemaakte radio's gemonteerd in alle soorten automodellen. Als u onze instructies opvolgt, zult u veel plezier hebben met uw op maat gemaakte radio.

Tip 1

Controleer altijd of de radio automatisch uitschakelt met het contact, de radio automatisch uitschakelt wanneer u de sleutel verwijdert, als dit niet gebeurt, klik dan hier voor een instructie.

Tip 2

Als u een Volkswagen, Seat of Skoda voertuig bestuurt, zorg er dan voor dat van jaar 2003 - 2008, als u een externe CANBUS-module bij de radio hebt ontvangen, de GELE draad die van de Quadlock of ISO naar de CANBUS loopt, wordt afgesneden. . De gesneden gele draad die uiteindelijk naar de CANBUS loopt, moet dan worden uitgerust met geschakelde 12V +. Klik hier als u wilt weten hoe u een geschakelde 12V + kunt vinden of installeren. De CANBUS krijgt dan alleen stroom als het contact is ingeschakeld. Met deze voertuigen kan de CANBUS uw batterij leegmaken, dus u kunt dit het beste voorkomen door deze handeling uit te voeren.

Meer tips zijn onderweg :-)

Succes met de installatie.